Vintern tar över vårt land bara mer och mer för varje dag och om bara ett par dagar är vi redan inne i december. Med detta i åtanke är det inte konstigt att många just nu är i full gång med att packa resväskan för att fly kylan även detta år. För många är det en tradition och självklarhet att resa till varmare breddgrader under vinterns kallaste och mörkaste månad. Men vad ska man då tänka på inför vinterresan?

 
 Pappa och son på flygplats

Var ute i god tid

Du kommer knappast vara ensam om att vilja fly vinterkylan så att vara ute i god tid är A och O om man vill ha bra flygbiljetter och boende på destinationen. Genom att boka sina flygresor med Seat24 kan man vara säker på att alltid få marknadens bästa priser och rutter. Seat24 har stenkoll på mängder av flygbolag och destinationer och hittar alltid det bästa alternativet för dig och din familj.

Det är lätt att man packar med sig alldeles för mycket i väskan. Övervikt på flygplatsen är självklart något man vill undvika eftersom det antingen kan innebära att man måste betala flera hundra kronor eller slänga saker från packningen.  Det bästa är om man har en väg hemma så att man kan kontrollväga sina resväskor innan man åker till flygplatsen. Ofta använder man inte hälften av det man packat med sig och skulle man glömma något kan man oftast köpa nytt på flygplatsen eller resmålet. Planering är god tidsmarginal är helt klart det viktigaste inför resan. Trevlig resa!