Det råder ingen tvekan om att svenskarna har blivit allt mer flitiga resenärer de sensate åren. Faktum är att svenskarna har till och med tagit steget ytterliggare en bit längre. För idag så nöjer sig inte skandinaverna med att åka iväg på semester några gånger om året, utan nu för tiden så vill man kunna åka iväg ett längre tag, kanske till och med halvår om man så önskar.

Och det är på grund av detta som det har blivit allt vanligare bland svenskar att köpa ett mindre boende utomlands, så att man kan åka när man vill, hur man vill och hur länge som helst. För varje år som går så verkar svenskarna bli allt mer trötta på vintern och dess mörker, många anser att detta är den enda lösning, att flytta utomlands halva året.

Oavsett om man bokar ett flyg till Malaga eller till Kanarieholmarna, så får man ju i alla fall värme, sol och bad. För även om det kanske inte är supervarmt i Spanien på vintrarna så är det i alla fall betydligt bättre än den kylan vi upplever här hemma i Sverige.  Så kanske är det snart dags för även dig att införskaffa en liten boning söderöver? Kanske en liten stuga i Provence eller en lägenhet mitt i pulsen av Barcelona? För vem kan motstå dessa härliga förslag?