Har du som är ung någon gång funderat på att studera utomlands? Ja, då finns det hur mycket som helst att välja mellan vad gäller både utbildningar och länder. Det bäste vore självklart att hinna den perfekta kombinationen av den perfekta utbildningen för dig, men även det mest passande landet.Detta är frågor som givetvis är väldigt individuella och det variera mycket från person till person. Det enda man kan göra är att själv försöka komma underfund med vad man själv helst skulle vilja göra med sitt liv. Kanske finns det någon kultur som lockar dig mer än någon annan? Kanske finns det även en utbildning som bara finns i just det landet?

Jag hade själv alla dessa funderingar för några år sedan när jag själv funderade på att bege mig utomlands för att studera. Mina tankar kring detta var många, då det var många länder och utbildningar som lockade mig oerhört mycket. Jag försökte helt enkelt ta reda på så mycket information om just detta och kom tillslut fram till att jag ville gå en utbildning i marknadsföring där skolan vare belägen mitt på Manhattan i New York City.

När jag tagit mitt beslut och bestämt mig kändes det nästan lite skrämmande, samtidigt som jag faktiskt var väldigt stolt över mig själv att jag tagit steget ut i den stora vida världen. Det var ju trots allt en väldigt stor grej att bara lämna familjen och alla vänner där hemma. Men trots denna rädsla visste jag innerst inne att det skulle gå vägen. Jag menar, hur fel kan det egentligen bli att studera och bo mitt på Manhattan i New York? Och samtidigt som detta studera det man verkligen brinner för, nämligen marknadsföring. Livet kunde helt enkelt inte bli bättre! Idag vet jag att det var det bästa beslutet jag någonsin tagit i mitt liv, och jag hoppas att ni där ute som har samma ambitioner gör samma som jag.