Resa är tveklöst en av de roligaste företeelser här i livet. Men det är mycket man bör hålla reda på innan man beger sig ut på sitt äventyr. För som vi alla vet så är det en hel del saker som ska förberedas och planeras innan man packar väskorna. För det är kanske just det som är det största man ska planera innan man åker, nämligen vad man ska ha med sig på sin resa.

Det bästa är då alltid att skriva en lista på vad man vill ha med  sig och vad som kan tänkas vara nödvändigt. Detta kan givetvis variera, då man kanske ibland åker på en stadssemester och ibland på en mer friluftsinspirerad resa.  Men här följer i alla fall en liten lista på vad som kan vara bra att tänka på när man packar.

  • Batterier –  Detta kan nog vara en av de mest centrala prylarna att ha med sig på sin resa. Särskilt om man ska ut på vandring eller något liknande.  Det kan vara allt ifrån att ficklampans batterier tar slut till någon annan förnödenhet på färden.
  • Första hjälpen kit – Detta kan verka lite överdrivet, men det är alltid bra att vara redo utifall att olyckan är framme. Saker som plåster, bandage till rengöringsmedel. Det är bättre att med det än att inte ha det.
  • Pass – En kanske löjlig och självklar sak enligt många, men då många reser inom EU:s gränser så kanske många tror att detta inte behövs. Men att ha med passet på resan är alltid prio ett!