Visst lockar väl mysiga Göteborg för en weekend? Upptäck stadens utbud av sköna hotell och högklassiga restauranger, samtidigt som du kan ägna dig åt både shopping och nöjen. Läs mer om det här!

göeborgGöteborg är som Sveriges framsida den lilla storstaden som har mycket att erbjuda sina besökare. Här är det lätt att känna sig som hemma och faktum är att Göteborg är en stad du gärna kommer tillbaka till. Självklart spelar boendet en stor roll, som alltid när du är ute och reser. Det här är lyckligtvis inget problem; Göteborg erbjuder flertalet trevliga hotell med hög komfort. Här ska vi presentera välkända kedjan Elites utbud av hotell i Göteborg som erbjuder något alldeles extra.

För dig med särskilda krav på komfort

För en riktigt minnesvärd vistelse är valet av hotell en viktig faktor. Det finns knappast något tristare än en negativ hotellupplevelse som förstör helhetskänslan av din weekend. Här gäller det med andra ord att satsa på säkra kort, det vill säga de två hotellen som ägs av Elite. Båda hotellen är perfekt placerade i hjärtat av Göteborg och oavsett vilket av dessa du väljer så kan du vara säker på att du kommer trivas förträffligt. Det är mycket som talar för dessa hotell, men en mycket trevlig aspekt är att den lyxiga känslan inte påverkar priset.

Högt upp på Avenyn, i närheten av Lorensbergsteatern, hittar du Elite Park Avenue. Härifrån kliver du ut direkt på Göteborgs mest ikoniska gata och har direkt tillgång till en rad restauranger, butiker och trevliga promenadstråk. På det här 4-stjärniga hotellet bor du bekvämt oavsett rumskategori.

Femstjärniga Elite Plaza Hotel finns på Västra Hamngatan, mitt i city, i en charmig byggnad från 1889. Du bor som en kunglighet i smakfullt inredda rum och sover gott i de sköna sängarna. Dessutom har du spårvagnen direkt utanför ingången, så du enkelt tar dig vart du vill i staden.