Att resa till Thailand är något som spridit sig ifrån att vara något för äventyrliga backpackers till att vara något som barnfamiljen kan göra en gång om året.
Utbudet av flygbiljetter och hotell har exploderat de senaste åren, priserna blir riktigt pressade tack vare att så många reser dit. Det är också självklart fördelaktigt för landet också även om en viss del av exploitering pågår i samband med turismen. Det är viktigt just för landet att hitta en bra balans mellan vad som är bra för turisterna och vad som är bra för landet.

Vad kan man göra när man är i Thailand då? Jo, självklart finns de vanliga turiststråken och stränderna att tillgå på platser såsom Phuket, Bangkok, Koh Lanta och Patong. Där kan man kanske gå på spa, bada, snorkla, dyka, segla eller bara chilla på beachen. Men vill man ha mer än så så får man leta sig till lite mindre turistbebodda områden. Man kan uppleva matkulturen i härliga säregna små byar, vandra i bergområdena eller dra runt och kolla historiska platser m.m.

Vill man resa till Thailand så kan man vända sig till första bästa resebyrå eller kanske surfa in på någon jämförelsesida på nätet för att pressa priset. I stort sätt alla resebyråer och tour operators erbjuder Thailand i sitt utbud av resor. Är man lite mer äventyrlig så kan man kontakta ett flygbolag och beställa reguljärflyg för att sedan ta dagen som den kommer när man väl är på plats. Hur som helst så erbjuder Thailand dig som resenär ett brett utbud av upplevelser!