Jag vet att det kanske låter lite larvigt men jag skulle vilja kunna försörja mig på spelet backgammon. Många höjer antagligen på ögonbrynen och funderar vad man tänker när man gör ett sådant uttalande. Men faktum är att detta spel som har trollbundit mig ända sedan barnsben växer alltmer och får ett större och större inflytande inom spelbranschen. Det som förut mest spelades i trånga källare av äldre farbröder spelas idag av många och det det växer dagligen och blir större och större.

Nu är förstås inte detta den lättaste av uppgifter att lyckas med så jag tänker börja från början. Göra de grundläggande sakerna som att läsa in mig på ämnet och få större kunskaper. Jag nämnde tidigare att jag spelat spelet mycket men jag har egentligen aldrig skaffat mig några större teoretiska kunskaper om hur man bäst spelar det. Erfarenhet känner jag att jag har en del men det bästa sättet att utvecklas som spelare är förstås att fortsätta spela så mycket som jag bara orkar. Möta olika sorters spelare, hamna i ovana situationer  och lära mig att spela mitt bästa spel oavsett vad som händer.

Det kommer förmodligen att bli en hel del spel över internet eftersom det är så lättillgängligt där. Att hitta en klient som passar mig är svårt men ingen omöjlighet. Fler och fler börjar som bekant att få upp ögonen för denna underbara sport. Jag kan även tänka mig att försöka spela lite större turneringar och liknande för att få maximalt med erfarenhet och kunskaper. Jag tvekar inte för att flytta utomlands om det finns mer spel där än hemma i lilla Sverige men det får vi ta när det kommer.