Jag har snart bott i USA i ett helt år, och hittills trivs jag som fisken i vattnet. Det var även för några månader sedan som jag bestämde mig för att stanna i USA, och satsa på ett liv nära New York och stadens puls. Allting började när jag var au-pair hos en underbar familj i New Jersey, som för er som inte vet är en förort till New York.

Min tanke var från början att vara där i ett år och bara njuta lite av livet. Jag behövde en paus från Sverige, då jag ganska nyligen tagit studenten och det enda jag visste var att jag ville komma bort. Jag hamnade som sagt i USA, ett land som jag av någon anledning alltid varit fascinerad av. Till slut tog jag helt enkelt tag i mina drömmar och begav mig över Atlanten till New York. Därefter har allting rullat på, och nu har jag fått i en modebutik i New Jersey. Det känns både roligt och spännande, samtidigt som jag fortfarande inte känner särskilt många här i stan.

Därför funderar jag nu på att starta en klubb av något slag.  Det rä väldigt vanligt här i New Jersey, och jag funderade på att starat en matklubb. Den här matklubben är helt enkelt till för att jag ska kunna lära känna mer tjejer i min egen ålder och helt enkelt få ett bättre socialt liv. Min tanke var att man ska kunna laga mat ihop och lära sig nya roliga saker. På så sätt kan alla komma med tips och råd om vad man ska laga till middag. Förhoppningsvis så kommer många vilja vara med i min klubb, och därmed så kommer jag också få mer tjejkompisar.