En solig dag i Alperna är drömmen för många skidåkare, exempelvis två, tre dagar in i resan.
Kanske vaknar man med lite träningsvärk och är lite slut, men så snart man tar på sig pjäxorna och glider ner till liften så känner man sig som en ny människa. Luften är frisk, bergen är höga och solen gassar.

Kanske tar man en paus för varm choklad någonstans vid halv elva-tiden, och då är det skönt att lossa på pjäxorna och låta fötterna få blodcirkulation för en stund. Dessutom mår man bra av att värmas upp inifrån av den varma chokladen.
Sedan är det skönt att åka ett tag till i de härliga backarna innan det är dags för lunch. Då kanske man äter något ganska lätt i skidstugan, för man vill inte bli för mätt och dåsig inför eftermiddagens skidåkning.

Däremot kan man äta desto mer till middagen, som kanske intas när man har åkt klart i backen och fått landa i ett hett bad. Middagen äts förslagsvis på after worken där man ju även får chans att träffa andra trevliga skidåkare, dansa, sjunga karaoke och så vidare.

Oavsett hur man gör med sina kvällar och måltider är det naturligtvis i backen med blåsten i ansiktet som man är som lyckligast. Här kan man öva olika tricks, komma undan från sina vardagliga bekymmer och få den sol man saknat så länge. Skidresor är verkligen en fröjd för själen!